Няма да се поддам на извиване на ръце, нека ГЕРБ

...
Няма да се поддам на извиване на ръце, нека ГЕРБ
Коментари Харесай

Премиерът за дерогацията: Няма да се поддам на извиване на ръце, нека ГЕРБ и ДПС свалят правителството

Няма да се поддам на извиване на ръце, дано ГЕРБ и Движение за права и свободи имат всички права да смъкват държавното управление, дано да го създадат. Това съобщи министър-председателят Николай Денкоя на брифинг в Министерския съвет по отношение на дерогацията за съветския нефт и заканите за събаряне на държавното управление, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Аз няма да взема нито едно решение, което не е рационално за страната. Предложението за три дни лишаване на дерогацията е безусловно безразсъдно, с доста високи опасности, показани доста ясно от най-различни институции. Това искане не е съобразено с никаква политическа логичност, с изключение на една - да се слагат политически клопки ", разяснява той.

Денков бе безапелационен: " Решенията, които вземам, постоянно ще бъдат тези, които считам за рационални за хората и за страната. Няма да се подам на извиване на ръце. Докато мога да взимам верните решения, ще го върша ". 

Той не пожела да разяснява и думите на Делян Пеевски от по-рано през днешния ден, който разгласи, че ПП-ДБ желаят оставката на Калин Стоянов, тъй като министърът не се поддал на напън да " работи за тях на изборите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР