Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!,

...
Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!,
Коментари Харесай

Бойко Борисов пак се отметна - няма да се оттегля от политиката

Няма да се отдръпвам! Да го повторя ли три пъти?!, написа водачът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРББойко Борисов разгласи себе си за единствената опция на " безусловно счупената страна " и заплаши българските гласоподаватели, че в случай че не го изберат на 2 октомври,. Това стана по време на над 20-минутна предизборна тирада пред негови последователи в зала в Разград, излъчена в профила му във " Facebook ".

Няколко часа по-късно той се отметна от думите си и ги разгласи за социология. " Социология в Разград! И не! Няма да се отдръпвам! Да го повторя ли три пъти?! ", написа Борисов във " Facebook " и разгласява над 60 фотоси със свои симпатизанти.

" Избирайте бе, благи мои! Избирате тях - аз повече на акция за нови избори няма да вървя. Сега обикалям и ви давам сред какво да избирате. Да, мъчително ще ми е за моите гласоподаватели, за моите другари, за моите хора, само че очевидно народът по този начин ще е поискал. Какво да им изяснявам, пет пъти. Хайде, преди нямаше с какво да съпоставят, само че в този момент ", разяснява водачът на ГЕРБ, изтъквайки като собствен управнически триумф, че по негово време цените на тока били ниски, а ръководещите след него нараснали в пъти цената на тока и, като разследване, цените на питателните артикули, написа.

Бившият министър председател сподели, че това била най-лесната акция за ГЕРБ, тъй като страната била счупена.

Той се разгласи за най-опитния човек в ръководството " и изключително в геополитиката ", само че след това, " с цел да не прозвучи нескромно ", постави Симеон Сакскобургготски малко по-високо от себе си.

Каза, че се учел от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и, споменавайки имената на Иван Костов, Георги Първанов и " даже Сергей Станишев ", увери, че с тях до ден сегашен имал разговор, като с предшественика си на премиерския пост Станишев се съветвал по външнополитически тематики.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР