Няма да се налага използване на допълнителни приложения и услугиGoogle

...
Няма да се налага използване на допълнителни приложения и услугиGoogle
Коментари Харесай

Ще стриймваме директно от смартфон камерата в YouTube

Няма да се постанова потребление на спомагателни приложения и услуги

Гугъл ще опрости оптимално живото лъчение на видео от камерата на смарт телефона в YouTube

Прякото лъчение на видео в YouTube от камерата на смарт телефона, без прилагане на други приложения, скоро ще стане налична опция за потребителите, оповестиха от видеопортала, благосъстоятелност на Гугъл.
още по тематиката
В момента YouTube работи с производители на смарт телефони като Asus, LG, Motorola, Nokia и Samsung с концепцията сходна функционалност да се появи в техните устройства в околните месеци.

Списъкът с производители и устройства, които поддържат директно видео предаване от камерата на смарт телефона към YouTube, бeз потребление на спомагателни приложения и услуги, ще се уголемява.

Новината е част от по-мащабен анонс на Гугъл – компанията разгласи тази седмица, че ще опрости стрийминга в YouTube от компютри и нотбуци. За да се възползват от новата функционалнст, потребителите би трябвало да потвърдят своя акаунт и след 24 часа могат да стартират директни предавания, натискайки бутона Go live.

В рамките на 24-те часа Гугъл ще ревизира дали профилът на потребителя е с положително добро име и ще изисква удостоверение на самоличността посредством телефонен номер. След утвърждението, потребителят ще може да започва неотложно видео предавания онлайн.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР