Няма да се лъжем – оргазмът е сред най-приятните неща,

...
Няма да се лъжем – оргазмът е сред най-приятните неща,
Коментари Харесай

Какво се случва по време на женския оргазъм

Няма да се лъжем – оргазмът е измежду най-приятните неща, които могат да ни се случат в този живот. Еротичното преживяване за дамите е толкоз интимно, че даже не всеки път ни би трябвало сътрудник, с цел да го преживеем. Понякога е задоволително единствено да се възбудим и можем да стигнем до кулминационна точка само мислейки си за оргазма. Е, това е допустимо при някои дами. При други не е толкоз елементарно и имат потребност от предварителна любовна игра, с цел да стигнат до чувствения край. Любопитно е обаче какво в действителност се случва в женското тяло, когато доближава до оргазъм?

Когато дамата се възбуди, сърдечният ѝ темп и дишането й се форсират. Тя стяга голям брой мускули из цялото си тяло. Гърдите се уголемяват последователно. Клиторът също усилва размера си.

По време на мощната полова възбуденост се отделя натурален лубрикант във влагалището, който прави секса още по-приятен.

Кръвта нахлува в зоната на таза и основава доста прелестно, топло чувство. Отвътре вагината се удължава и уголемява, подготвяйки се за кулминационната точка.

Докато трае възбудата, всички процеси, изброени до момента стават още по-чувствени и осезаеми за дамата. Точно преди да настъпи оргазмът, клиторът се смалява до 50%.

Щом дамата стигне до връхната точка, кожата поруменява, а мускулите из цялото тяло не престават да контрахират. Кръвното налягане, сърдечният темп и дишането не престават да се покачват.

Във вагината се усещат ритмични контракции, както във вътрешността ѝ, по този начин и в матката и в ануса. Тези чувствени пулсации се случват във всяка секунда. Средните по мощ оргазми имат от 3 до 5 такива пулсации, а множествените оргазми от 10 до 15.

За да изпитате тези невероятни множествени оргазми, е значимо да се чувствате удобно по време на секс, да се усещате мечтана и харесвана. Според доста проучвания и изследвания в региона това оказва помощ на дамите да доближат до повече множествени оргазми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР