Няма да се кандидатирам за кмет на София, а какво

...
Няма да се кандидатирам за кмет на София, а какво
Коментари Харесай

Фанадъкова: Няма да се кандидатирам пак за кмет, не съм решила какво ще правя - Общество

Няма да се кандидатирам за кмет на София, а какво ще върша по-късно - даже не съм решила, сподели през днешния ден Йорданка Фанкъдова. 

Сега имам още доста работа. Гражданите са нетърпеливи. На мен от време на време ми се коства, че някои неща доста постепенно се случват. Но най-важното е да се случат, сподели още Фандъкова, представена от Българска телеграфна агенция. Тя участва на символичната първа копка на " Градината на Татяна Лолова ", направена през днешния ден. Пространството се намира в квартал " Гео Милев ", до блок 266, на ул. " Андрей Николов " 22. 

" Всеки ден е борба. Тук приказваме за един, на пръв взор, малък проблем - една квартална градинка. Но тя изискваше четири-пет години същинска борба, старания и намиране на решение. Много политици изпреварват дори и жителите да афишират хрумвания, да ги поддържат. Но, когато пристигна време за работа, за действителна работа, когато би трябвало да спазваш закона и законосъобразно да намериш решение - тогава някак си оставаме доста малко ", сподели още Фандъкова.

" Затова борбите са всеки ден, докрая - с цел да можем да защитим оптимално доста неща за София, да ги придвижим. Ще ми се, несъмнено, да стартираме строителството на метрото през " Слатина ". Това за мен е най-важният, най-стратегическият план. Това също беше огромна борба. Имаме обезпеченото финансиране и се надявам, до момента в който още съм кмет, да стартира строителството на още шест километра ", сподели още Йорданка Фанкъдова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР