Няма да променяме цената на водата за напояване през поливен

...
Няма да променяме цената на водата за напояване през поливен
Коментари Харесай

Инж. Пламен Иванов: Няма да променяме цената на водата за напояване през този сезон

„ Няма да променяме цената на водата за напояване през поливен сезон 2024 год. ",съобщи инж. Пламен Иванов-изп. шеф на „ Напоителни системи “ ЕАД -клон Средна Тунджа.
" Запазваме цената за напояване от 0,2 лева за един кубик гравитачно доставена вода и такса от 15,54 за декар без Данък добавена стойност ", посочи той.

От сдружението припомнят на своите клиенти, които ще употребяват услугата, че могат да подават поръчки за обезпечаване на напояване, както към чиновниците на терен за подписване на контракти, по този начин и в офиса, който се намира на адрес гр. Сливен, ул Димитър Пехливанов 2, и на email: [email protected] [email protected]

„ Ако стопаните имат въпроси и потребност от повече рзяснения, ние сме отсреща. Знаем какъв брой значима част от тяхната активност е обезпечаването на вода за напояване на културите, които отглеждат, по тази причина сме създали всичко допустимо да ги улесним при подаването на нужните документи. За зародили въпроси сме разполагаем на тел:044/622414 “, уточни още инж. Пламен Иванов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР