Няма да преувеличим, ако кажем, че Samsung Galaxy Z Fold2

...
Няма да преувеличим, ако кажем, че Samsung Galaxy Z Fold2
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Z Fold2: Той ще промени всичко

Няма да преувеличим, в случай че кажем, че Samsung Galaxy Z Fold2 е най-важният смарт телефон, който е излизал на пазара през последните 10 години. Първият Fold на Samsung провокира доста неспокойствие в софтуерните среди и сподели, че южнокорейският колос е кадърен да сътвори напълно нов вид устройство, което трансформира метода, по който работим, споделяме и се забавляваме. Неговият правоприемник, Galaxy Z Fold2, отстрани всички забележки, които потребителите имаха, и е един изцяло приключен артикул. И като подобен, моделът към този момент е подготвен да превземе света.

Продуктивност x2

Samsung Galaxy Fold2 извърши една отколешна фантазия, като съчетава по едно и също време голям екран и стилен дизайн и се побира в джоба на всеки. С големия си 7,6 " вътрешен екран смарт телефонът изцяло изключва потребността да притежаваме и носим и таблет със себе си. От своя страна, външният екран нараства доста по отношение на миналогодишния модел - с една трета до 6,2 " - и дава повече улеснение, когато просто желаеме да проверим нещо небрежно или да прочетем последния получен мейл или известие.
 Снимка 494509
Източник:

По-важен обаче е сгъваемият екран, който отваря толкоз доста благоприятни условия да употребяваме смарт телефона си, които до момента не съществуваха. Истинският и пълностоен мултитаскинг, непокътнат до момента единствено за компютрите и някои таблети, към този момент в действителност може да е на всички места с нас.

Samsung Galaxy Z Fold2 разрешава едновременната работа на три приложения: видеоклипове, навигация, календар, калкулатор, Word документи, чат, уеб страници - опциите за композиция са неограничени и ни разрешават да бъдем същински ефикасни и в работата си, и до момента в който се забавляваме. Вече не е нужно да прекосяваме от едно в друго приложение, с цел да сверяваме данни от документ и да ги цитираме в служебния чат или пък да ги вкарваме в Excel.

Когато намерим най-полезните и употребени комбинации, може да ги запаметим и по този начин единствено с едно натискане да отваряме и трите в същия формат, в който сме ги оставили.
 Снимка 497099
Източник:

Наред с тези три, още пет други приложения могат да " плават " из екрана, което значи, че можем да имаме по едно и също време отворени и забележими цели 8 приложения. Освен огромният екран, за това оказват помощ и вградените 12GB RAM и процесорът Snapdragon 865+, който е най-бързият в Android телефон до момента.

Добавените функционалности за по-добър мултитаскинг обаче не се изчерпват просто с отварянето на няколко приложения. Сред най-полезните е Drag and Drop опцията, която разрешава безпроблемно да пренасяте текст и фотоси от един прозорец в различен - да вземем за пример от уеб в чат или от пощата в документ. Говорейки за документи, Samsung, които от дълго време са в тясно съдействие с Microsoft, се похвалиха, че софтуерният колос е основал особено усъвършенствана версия на своя Office пакет за Fold2.

Ще има и моменти, в които 7,6 " екран няма да е задоволителен - да вземем за пример, с цел да покажете презентация в офиса. Тук Samsung вадят още един коз от ръкава си с Dex. Чрез функционалността може да свържете телефона си към екран и да работите на още по-голям екран. Най-хубавото е, че не получавате просто наедрял интерфейс на телефона, а работите в позната Desktop среда. Идеална е за проявление както на работни презентации, по този начин и за фотосите от почивката. А най-хубавата вест е, че към този момент работи безжично.

Fold2 разполага и със системата Knox, която автоматизирано криптира цялата информация, която сме запазили на устройството, тъй че при положение на кражба никой не може да я разчете.

Сгъваемият модел разполага и с 5G благоприятни условия. За страдание, в България към момента не знаем по кое време ще успеем да се докоснем до технологията, само че несъмнено още по-бързите скорости на мобилния интернет ще разрешат на Fold2 да разгърне още по-добре качествата си, когато става въпрос за изпращане на огромни файлове или видеострийминг с високо качество.
 Снимка 494505
Източник:

Но стига толкоз работа, да поговорим и за развлечение, за което 7,6 " екран също е съвършен. Той към този момент поддържа 120Hz освежаване, вместо общоприетите 60Hz - ще го оцените изключително, в случай че обичате да играете игри. Но даже и това да не е по този начин, по-бързото освежаване основава усещане за още по-бърза и гладка работа, каквото и да вършиме - даже и единствено да разглеждате уеб страници. Хубавата вест е, че Samsung вършат още една крачка напред и скоростта на освежаване е динамична, т.е. тя може да пада до едвам 11Hz, което ще удължи живота на батерията. Самата тя е с потенциал 4 500 mAh, а Fold2 поддържа бързо зареждане до 25W, както и безжично до 10W. С помощта на Wireless PowerShare може да споделяте безжично заряд и с други устройства, като да вземем за пример безжичните слушалки Galaxy Buds Live и часовника Galaxy Watch3.

Време е да поговорим и за най-голямата иновация във Fold2 - пантата, която разрешава сгъването на екрана. Тази година тя получава обилни усъвършенствания по отношение на миналогодишната, а най-важното, което би трябвало да знаете, е, че инженерите на корейския колос са създали по този начин, че в нея към този момент да не влиза прахуляк и други дребни частици.

Второто, което ще развълнува повече хора, е, че тя поддържа режима Flex, който разрешава на Fold2 да стои отворен като преносим компютър. Режимът поддържа необятна граница от градуси, при които държи смарт телефонът разперен - от 75° до 115° според от това дали желаете да гледате видео, да проведете конферентен диалог посредством вградената предна камера или да употребявате долната част на екрана като клавиатура.

На Flex Mode ще се зарадват и фотографите и влогърите. Въпреки доста усъвършенстваните камери и изкуствения разсъдък, за една нощна фотография да вземем за пример, най-важното е да държите телефона неподвижно. Това обаче не постоянно е толкоз елементарно. Новият режим дава опция просто да оставите Fold2 на твърда повърхнина, да настройките фрагмента и да натиснете бутона. Функцията е потребна и при снимане на по-дълго видео - за какво да държите телефона, като може и да не го вършиме?

Тя може да се употребява и в случай че желаете да заснемете себе си на видео. Кадрирането е мъчно, когато сте надалеч и не виждате екрана - или когато би трябвало да се движите. Но Fold2 има хитро решение на казуса: камерата просто следи придвижванията ви, с цел да се увери, че постоянно сте в кадър.

Има още доста какво да приказваме за Samsung Galaxy Z Fold2, само че взехме решение да се спрем единствено до нещата, които скоро мъчно ще намерите другаде. Fold2 в действителност е революционен модел, който ще промени цялата промишленост - и метода, по който работим и се забавляваме с телефоните ни.
 Снимка 494503
Източник:

Пълното мобилно преживяване се добавя от още два продукта, които Samsung показа неотдавна. Едно от главните правила при избиране на носими устройства, които стават все по-необходими в последно време, е да погледнете като първи избор екосистемата на производителя. Причината е, че още от самото им основаване те са направени да работят безпроблемно едни с други и да споделят общи приложения, което прави използването им надалеч по-лесна.
 Снимка 497100
Източник:

С цялостна мощ това важи за умния часовник Galaxy Watch3 и същински безжичните слушалки Galaxy Buds Live, които Samsung сподели дружно с моделите от серията Note през лятото.

С усъвършенстван дизайн, Galaxy Watch3 прави всичко, което може да очаквате от един интелигентен часовник, като следи здравословното ви положение, разрешава ви да слушате музика или да отговаряте на известия.

Слушалките пък, с изключение на с атрактивен дизайн, могат да се похвалят с дейна шумоизолация, по-голям представител, три микрофона и батерия, която устоя часове наред непрекъсната приложимост без презареждане.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР