Няма да позволя в Народното събрание да се правят провокации.

...
Няма да позволя в Народното събрание да се правят провокации.
Коментари Харесай

Караянчева: Няма да позволя в НС да се правят провокации

" Няма да разреша в Народното събрание да се вършат провокации. Не бива да позволяваме това, което се случи предходния път с барикадираните сестри ". Цвета Караянчева прикани НСО да си свърши работата и да уведоми жителите за нейните разпореждания.

 Прoтecтирaщи влязoхa в Нaрoднoтo cъбрaниe Виж още

Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по отношение на барикадата на " Изправи се БГ " майките от " Системата ни убива " в деловодството на Народно събрание.

По-рано те оповестиха, че са там, тъй като чакат депутатите да дойдат и да разпишат 240 заявления, в които споделят, че поддържат митинга, приканват членовете на Висш съдебен съвет да изискат оставката на основния прокурор, декларират, че са срещу Конституцията на ГЕРБ и че са съгласни Народното събрание да бъде необуздано.

Караянчева посочи, че в писмото си до нея майките са дали период от 16 до 18 септември и на никое място не споделят през днешния ден и в този момент.

" Като цивилизовани хора ще създадем всичко допустимо в рамките от 16 до 18 септември да се проведат срещите и да забележим какво тъкмо би трябвало да се реши ", уточни Караянчева.

" Разбирам, че има и дете. Аз се удивлявам какво прави то там. Безкрайно доста им съчувствам, само че мисля, че мястото на едно дете не е тук в постройката на Народното събрание, в случай че ние не сме отхвърлили техните претенции ", съобщи ръководителят на Народно събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР