Няма да позволя Росен Желязков да бъде министър-председател. Няма да

...
Няма да позволя Росен Желязков да бъде министър-председател. Няма да
Коментари Харесай

Борисов: Няма да позволя Росен Желязков да бъде министър-председател

Няма да разреша Росен Желязков да бъде министър-председател. Няма да е красиво президентът да уточни и Главчев. Защото когато ръководи, ръководи лидерски, с цялата си мощност в името и за богатството на хората. Няма да разреша цялата акция да мине все едно ние управляваме. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

" Имаше големи проблеми с машините за гласоподаване. Ние искахме почтени избори, а когато някой си играе с машините или прави ала-бала, ние не можем да споделяме " ми, ми, ми... "

Лично ген. Атанас Атанасов изиска здравна министърка от неговата квота, желаеха министър на туризма и на правораздаването. Аз зачертах трите мои оферти за министър, разяснява водачът на.

При договарянията от " Промяната " обявиха, че без вътрешно министерство няма да има държавното управление. Политическа партия демонстрираха жадност за Министерство на вътрешните работи. Нас ни е боязън от него. Помните че смяната се възползваха от репресивния уред на Министерство на вътрешните работи и арестуваха нелегално. Ако вземат министър, те отново ще могат да арестуват нелегално, сподели Бойко Борисов.

 

След ината на ПП-ДБ, да помислим по какъв начин да работим през тези два месеца, да решим регулаторите и поправките по механизма. Нищо съдбовно не се е случило, просто от " Промяната " на да пътуват няколко месеца. А това им се оказа най-успешно, сподели той. 

Три години оттегляне има за еврозоната, в този момент спекулират с това. Преди три години, когато с помощта на влязохме в чакалнята на еврозоната, след това спретнаха митинги, добави Борисов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР