Няма да позволя името ми и всичко, което ми беше

...
Няма да позволя името ми и всичко, което ми беше
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Не мога да бъда по-остър. Ще взривя държавата, ако продължавам по този начин

Няма да разреша името ми и всичко, което ми беше вменено, да се трансформира в повинност за ГЕРБ. Колегите ми не го заслужават.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание Антон Тодоров, откакто Народното събрание одобри оставката му като народен представител. "Не съм завършил с политиката. Вероятно ще има завръщане. Повече от година и половина се пробвам да накарам Корнелия Нинова да изясни за разбойническата приватизация на "Техноимпекс “, само че тя по този начин й не отговори на тези въпроси. Вие също не ми помогнахте в тази посока. Трябваше да ѝ задавате тези въпроси най-малко толкоз пъти, колкото зададохте на мен за шайката “, обърна се той към публицистите.

"В 1999 година, в тези небогати времена, от кое място извади Нинова 70 хиляди $, с цел да купи "Техноимпекс “ за жълти стотинки. Тя е споделила на Сашо Диков, че не е платила и тези 70 хиляди $. Бих я попитал: Вие като подарък ли получихте няколко милиона активи на "Техноимпекс “, откакто си признахте, че не сте платили даже и тези 70 хиляди $ “, разкри Тодоров.

На въпрос, дали откакто към този момент не е народен представител, ще бъде още по-остър Антон Тодоров отговори: "Накъде повече, ще взривя страната, в случай че не преставам по този метод “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР