Няма да позволя името ми да се произнася в едно

...
Няма да позволя името ми да се произнася в едно
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кога ще разкажеш за СИК, Бойко?

" Няма да разреша името ми да се произнася в едно изречение с Маджо. Това няма да ви се получи, уважаеми господа от ГЕРБ. И на тебе, Бойко, няма да ти се получи ". Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов отговори на опитите на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ, които през последните два дни се пробват да пришият Иванов до един от създателите на силовата формация СИК Младен Михалев – Маджо.

Опозиционният водач бе във вторник пред Висшия правосъден съвет, на чиято фасада залепи фотография на основния прокурор Иван Гешев с каскет. Христо Иванов прикани прокурорите да изчистят от себе си " петното " Гешев, само че зададе и голям брой въпроси към Борисов за връзките му със СИК.

" Хората са чели грамите на американския дипломат (Джон) Байърли и доста други неща и знаят неговата дълбока биография (на Борисов) с Маджо, която се пробват на някой различен да пришият ", разяснява Иванов и упрекна Борисов, че стои на несъмнено в джипката си, на която гледа като " на бункера на Хитлер ".

Христо Иванов изясни, че занапред нататък във всяко свое обществено изказване ще задава по няколко въпроса на премира за СИК.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР