Няма да позволим нашата победа на местните избори да бъде

...
Няма да позволим нашата победа на местните избори да бъде
Коментари Харесай

БСП ще се бори докрай да обърне в съда изборните резултати в София

Няма да позволим нашата победа на локалните избори да бъде открадната с операции и измами. Ще се борим в съда до дъно “. Това съобщи на брифинг ръководителят на БСП-София Иван Таков. По думите му, има призната от съда експертиза, която демонстрира, че в над 90 % от оценените протоколи има разминаване в подадените и регистрираните данни.

По думите на Таков са оценени една шеста от секциите, в които е имало машинно гласоподаване. Съдът въз основа на тази експертиза разшири този обсег и ще бъдат оценен и останалите секции. Таков уточни, че дължи истината на всички гласоподаватели, които са поддържаха техния претендент за кмет на Софи.

По отношение на парите на столицата, Ваня Григорова дефинира сегашния бюджет като „ недоносче “ .

„ Няма по какъв начин бюджетът на София да бъде генерално друг от този, който е юридически досега, защото въпреки всичко ПП-ДБ-СС ръководят от два месеца и не са основали предпоставки за революционен бюджет. Но въпреки това в действителност не виждаме никакви обилни промени в него, такива, каквито биха могли да създадат, даже и да не са създали нормативни промени в разпоредбите, по които работи Столична община “, разяснява тя.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР