Няма да позволим България да се управлява с юмрук, с

...
Няма да позволим България да се управлява с юмрук, с
Коментари Харесай

Областният на Враца брани страната от овехтели и недоносени политици

" Няма да позволим България да се ръководи с пестник, с експанзия и измама от овехтели политици с нечистоплътни ползи в частна изгода или от недоносени политици, без опит и с популизъм. Настояваме да продължите единствения верен път за развиването на страната ни с интернационалния си престиж, ясни цели и политики, работещи за хората ". Това известие изпратиха от регионалната администрация на Враца до редакцията ни.

В теста от администрацията се акцентира държавната поддръжка към реновираната волейболна зала в Спортен комплекс " Христо Ботев ", чиято капиталова стойност е 1,2 млн. лв.. От името на регионалния шеф на Враца Малина Николова се акцентира и визитата на Борисов в немския цех МД Електроник.
 Вие по какъв начин протестирате, пита Борисов строителите на пътища
Вие по какъв начин протестирате, пита Борисов строителите на пътища

Борисов и Аврамова се затрудняват да носят маска и я придърпват даже при срещи с хора

От името на регионалната администрация е текстът, който цитираме:

" Уважаеми господин Борисов, обстоятелствата сочат, че през последните 30 години осезателна и разрастваща помощ област Враца получава единствено посредством държавните управления, които Вие ръководите . Ние, живеещите тук, осъзнаваме добре по какъв начин приемате нашите цели за цели на държавното управление и решавате съответните проблеми на Северозапада . Фактът, че с министър Аврамова стартирахте най-значимия план - скоростния път Видин - Ботевград е доказателство, че може да разчитаме поддръжката Ви да става все по-мощна за област Враца. Средствата, които успяхте да отбраните в Европейския съвет за Северна България, са по този начин нужни за развиването на нашите градове и села. В отговор на Вашите старания, ние стоим дружно с Вас и чувайки хората, живеещи в нашата област, ще създадем оферти за стратегическо развиване на нашия регион със средствата от страната и Европа. ".

Под текста са представени благодарности от кметовете на Оряхово - Росен Добрев, на с. Челопек - Тихомир Тошев, на с. Търнава - Габриела Раловска и общинският консултант в Общински съвет - Роман - Росен Цолов. Те " засвидетелстваха своята поддръжка към премиера и държавното управление за финансираните пътни прави Селановци - Кнежа, Алтимир - Търнава - Бяла Слатина, Мездра - Роман, реконструкцията и построяването на тръбопровод в Челопек ", се споделя в известието от администрацията на Малина Николова.

Повод за този текст е днешната разходка на премиера Бойко Борисов с джипа в компанията на районния министър Петя Аврамова и кмета на града Калин Каменов. След като посетиха спортния комплекс, където бе посрещнат от авансово проведени жители, компанията се придвижи с джипа до немския цех.

Пред завода също имаше проведени жители, които чакаха делегацията .

" Господин Борисов, за какво идвате тайно ", запита сътрудник на телевизия във Враца премиера Бойко Борисов при посрещането му в завода. Секунди преди този момент Борисов бе приветстван с овации от хора, събрани пред фабриката. Имаше даже малко скандиране: " Бойко! Бойко! ". Това сподели видео, снимано от пресцентъра на премиера, предавано онлайн в обществената мрежа Facebook.

" Кое е тайно ", ядосано отговори министър председателят. " Това са Ваши хора ", се чу глас от публиката, на което различен глас добави: " Всички са негови хора. ", на което министър председателят се завъртя и влезе в завода, придружаван от кмета на Враца Калин Каменов и от защитата си.

След разходка из завода на портала министър председателят и съпътстващите го още веднъж минаха от кордон от събрани хора, които скандираха името му.

На въпрос: " Често казвате, че зимата ще бъде тежка. Някаква икономическа платформа, върху която да стъпи това изказване, може ли да визиите? ", Борисов изреди, че има работни места за Северозапада, висока добавена стойност, пътят, който е град Мездра... и бе пресечен от овации.

Той продължи да подчертава върху началото на градежа на пътя Ботевград-Мездра, при което женски глас от публиката съобщи: " Ама Вие имахте вид 10 година преди този момент да го построите ". Хората показаха негодуванието си от забавянето на градежа на пътя и мъжки глас запита: " Защо не го построиха преди 10 години, бе, госпожо? ". Друг, евентуално не запомнил, че първият кабинет на премиера Бойко Борисов бе образуван на 27 юли 2009 година, запита гръмогласно: " Как преди ръководство ще се построи? ".

Борисов умерено изслуша своите бранители, които упрекнаха премиера Сергей Станишев, който нараснал пенсиите и си отпътувал, както и Пламен Орешарски за какво не е построил пътя.

Следващият въпрос към премиера Борисов бе, че отпусканите в този момент пари за хората са разчетени до края на календарната година. Ако зимата, както планува и той, бъде твърда тежка, дали ще се наложи да се тегли заем, Борисов отговори, че до пандемията България вървеше нагоре.

Мъж благодари на Борисов за пътя до град Роман. След което жена благодари за пътя сред гр. Бяла Слатина-Търнава-Алтимир към този момент е реалност, на което пиарката на премиера я поправи, че към момента се работи по този сектор.

" Вярваме, че има още доста неща да вършим дружно ", се чу женски глас от събраните хора, при което министър председателят бе изпратен с възгласи: " Бойко ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР