Няма да поема върху себе си чужд грях и вина.

...
Няма да поема върху себе си чужд грях и вина.
Коментари Харесай

Местан ще съди прокуратурата за клевета

Няма да поема върху себе си непознат грях и виновност. Единственото нещо, което желая, е почтено и обективно следствие, което да откри истината за злополуката и на тази основа да се дефинира отговорността. Това сподели Лютви Местан на конференция в Кърджали 13 дни след злополуката с негово присъединяване, при която почина 6-месечно бебе, предава БГНЕС.

Лидерът на ДОСТ сподели, че надълбоко страда за гибелта на дребното момиченце, само че отхвърля да поеме виновността върху себе си, тъй като не е направил никакво нарушаване при трагичния случай.

"Спрях на стопа, погледнах и в двете направления и като се убедих, че няма кола, приключих маневрата по включване в своята дясна лента в посока Кърджали, без да лишавам преимущество и там бях ударен от кола с лидер, който вместо да продължи в своето свободно платно, пресича непрекъсната линия, пресича маркиран остров без право, навлиза в непознато платно и удря колата в непознатото платно ", споделя Местан, представен от "24 часа ".

"До през днешния ден избрах мълчанието като израз на съпреживяване на голямата тъга на родителите, роднините и околните на починалото бебе. Аз или трябваше да мълча, или да кажа истини за отговорността на бащата, лидер на БМВ-то, което удари колата, която управлявах. Но аз знам, че няма по-страшна истина от тази, която те прави отговорен за гибелта на личното ти дете. Затова мълчах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР