Няма да подкрепим Румен Радев за президент на този мандат,

...
Няма да подкрепим Румен Радев за президент на този мандат,
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Няма да подкрепим Радев за втори мандат

Няма да подкрепим Румен Радев за президент на този мандат, съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той обаче разясни, че въпросът за президентските избори още не е подложен на масата.

Радев е мощен претендент, съобщи още Каракачанов. Засега във Вътрешна македонска революционна организация не са мислили кой да бъде техният кандидат-президент. Запитан дали това ще бъде той, Каракачанов отвърна, че " към днешна дата - не ".

По-добре да има непоклатимост, да има държавно управление, акцентира Красимир Каракачанов.

Следващите парламентарни избори няма да са това лято, предвижда той.

Предсрочни избори няма да има, тъй като никоя партия не желае да има служебно държавно управление от Радев. Трябва да има постоянно държавно управление, с цел да има непоклатимост. Надявам се обединенията в новия парламент да проявят здрав разсъдък и отговорност, сподели Каракачанов.

Българските политици дават обещание всичко като на циганска женитба - и каруцата, и коня, само че по-късно не помнят какво са дали обещание. Така всяко едно ръководство се изхабява, означи военният министър и показа, че е удовлетворен от направеното от Вътрешна македонска революционна организация през последните четири години в ръководството.

По думите му най-голямата им неточност е била, че са се опитвали да вземат решение разногласията в обединението с разговор, а явно е трябвало с " удари по масата ".

На въпрос коя съгласно него е била общата неточност на ръководството Красимир Каракачанов без съмнение отвърна, че това е било " някой да менторства на българина ", без да разкрива съответни имена.

Някой да менторства на българите - да им приказва с назидателен звук заран, обед и вечер, в случай че въпреки всичко сме една от най-интелигентните народи в Европа, означи вицепремиерът.
На тези избори взехме решение да играем сами вместо да вършим обединения за оцеляване или прескачане на бариерата. Една неприятна дума не казахме за никого. Решихме да излезем с това какво сме свършили през мандата, а то не бе малко, съобщи при започване на гостуването си в студиото на " Лице в лице " Каракачанов.

" Вътрешна македонска революционна организация е организация на 128 години, ние не сме на тези избори като за последно ", уточни той и добави, че не съжалява, че не се явиха дружно с НФСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР