Няма да подкрепим нито един от предложените текствое - нито

...
Няма да подкрепим нито един от предложените текствое - нито
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Главчев да подаде оставка в Сметната палата и после пак да си го избдерат

" Няма да подкрепим нито един от препоръчаните текствое - нито импортираните от комисията, нито тези на Има Такъв Народ. Прави се опит грешката да се по прави с нови неточности. Трупането им разрушава държавността, протяга ръка се на мандатността, прави се опит да се замажат гафовете. Това, което се случва през днешния ден и в бъдеще ще е вследствие на дейностите ви ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентюарната естрада по време на дебатите преди гласуването на второ четене на промени в Закона за Българска народна банка.

Промените плануват при назначение за длъжностен министър председател шефът или подуправителите на банката, омбудсманът или заместникът му, ръководителят и заместник-председателя на Сметната палата, да могат да употребяват неплатен отпуск от досегашната си служба.

" С поправките се дава ослепителен образец какво е спор на ползи. Димитър Главчев министър председател, а по-късно се връща в Сметната палата, където ще би трябвало да ревизира себе си и министрите си, дали са нарушавали закона и или са крали. Вие заложихте корупцията в закона, а в този момент и спора на ползи. Следващата ви стъпшка ще е да измененията Закона за спор на ползи, с цел да замажегте гафа си. Правите стратесгически неточности. Нека Дѝимитър Главчев да подаде оставка (като ръководител на Сметната палата - б. на ред.) и си го изберете отначало. Не се прави по този начин - за 15 минути сьда се нанася удар върху парламентаризма в зала ", предложи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР