Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев. Това каза пред

...
Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев. Това каза пред
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев

" Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев ". Това сподели пред бТВ Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

" Много мъчно се ръководи със 121-2-3 депутати. Ние го правихме по времето на Пламен Орешарски и оттеглихме поддръжката си. Не може да събереш болшинство за един закон. Това ще бъде мъка за самите тях. По-добре да отидем на избори ", счита Цонев.

Той добави, че изборите не са безпорядък, само че ръководството е.

" По-добре е да се сформира след изборите един кабинет, който 130-140 депутати, едно хомогенно евроатлантическо общество, което да върне нормалността в политиката ", сподели Цонев.

Той дефинира като евроатлантически партиите " Продължаваме промяната ", ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Ако спрат да вършат нелепости и да считат, че политическите съперници са врагове, и стартират да договарят, ще се стигне до резултат ", счита Цонев.

Той разяснява и съпартиеца си Делян Пеевски. " Той от дълго време нищо не споделя на Кирил Петков и Асен Василев, тъй като счита, че няма смисъл да се приказва на хора, които лъжат ", изясни той.

По думите му Пеевски дарявал депутатската си заплата на манастир.

Относно дипломатическия скандал с представителите на Руската федерация у нас и тяхното изпъждане, Цонев съобщи, че това е направено по ред и процедура, които делигитимират самото деяние.

Всички, които ръководят сега, да си създадат по един тест за опиати. Това сподели пред Би Ти Ви зам.-председателя на Движение за права и свободи Йордан Цонев. С тази концепция зам.-шефът на Движение за права и свободи Йордан Цоневе изненада водещата Мария Цънцърова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР