няма да подкрепи свалянето на имунитета на който и

...
 няма да подкрепи свалянето на имунитета на който и
Коментари Харесай

Даниел Митов разкри какво няма да направят от ГЕРБ, докато тече правосъдната реформа

" няма да поддържа свалянето на имунитета на който и да било депутат от която и да е парламентарна група, до момента в който текат напъните за правосъдната промяна, в това число конституционна промяна ".

Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” зам.-председателят на и депутат от ГЕРБ- Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

По думите му смисълът на депутатския имунитет е, „ когато бъдат определени хора в Народното събрание, те би трябвало да могат да упражняват личната си, без да им  се оказва напън извън ”.

Митов е уверен, че след няколко години съдът ще постанови, че това е измислено. 

На въпрос в случай че „ Барселонагейт “ е фиктивен проблем, като самите те настояват, за какво Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г самичък не си даде имунитета, Митов отговори, че водачът на е бил без имунитет 2 години.

„ Защо се сетиха в този момент, когато потегли правосъдна промяна? “, попита той. „ Ние не сме спорили за това би трябвало ли да има механизъм за следствие на основния прокурор. Въпросът беше кой да е този механизъм. Когато се реализира единодушие за този механизъм, потеглиха и нападките “, сподели Митов.

Той разяснява и договарянията, които не престават сред ГЕРБ- и ПП-ДБ за кабинет с втория мандат. По думите му експертният състав на държавно управление сред първите две обединения е единствен вид за постоянна власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР