Няма да подам оставка. Това заяви категорично в ефира на

...
Няма да подам оставка. Това заяви категорично в ефира на
Коментари Харесай

Нинова към Станишев: С врачуване не се занимавам

Няма да подам оставка. Това съобщи изрично в ефира на Нова телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думате ѝ същинското решение е в партийните структури, а не горе на върха. "С гадание не се занимава. Дали ще спечелим изборите - ще решат хората " с тези думи Нинова разяснява вчерашното изявление на Сергей Станишев.

Сергей Станишев: С този ръководител Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва парламентарните избори

"Целта е да се смени ръководителя с това писмо. Но там се настояват подправени неща. Няма община, в която да не излезе нашият претендент с ясна стратегия. Новите лица били разрушили партията - Пенчо Милков ли разруши Русе. Там имаме проблеми в структурата от години, а той съумя да ги сплоти ", сподели още тя и добави, че би трябвало да се балансира сред новите лица и опита на партията.

"Моят отговор към Станишев и другите е: Заповядайте на терен и който партията избере, дано да е най-хубавият. През последните 3 години едно и също нещо се повтаря и се пробва да се прокара. Конгресът ти го отхвърли, Националният съвет го отхвърли, партията ти не го желае - това за мен е мазохизъм ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ тя заобикаля да разяснява вътрешнопартийните спорове. "Но в този момент това визира всички българи. Прави се следващият опит смяната да бъде спряна. Но,ако Българска социалистическа партия продължи с смяната - това е значимо за България, хората ще видят, че желаеме да се променим и да разбием статуквато ", безапелационна е Нинова.

Деница Златева с остра рецензия към Станишев: На последните избори не бе на терен и не взе участие в акцията, а в този момент подлага на критика

Попитана дали е имало сделки сред Българска социалистическа партия и ръководещите, Нинова съобщи, че има обстоятелства. "С гадание ви споделих, че не се занимавам. Пример - дупката във Варна кой я взе - Георги Гергов, повече не желая да разясня ", изясни Корнелия Нинова.

На въпрос кой би трябвало да заплаща първия ден от болничните, тя изрично съобщи, че страната. " Управляващите не могат да се оправят със злоупотребите, в този момент се пробват да санкционират всички ", сподели Нинова. "Правителството се опитава да опълчват работодатели и служащи, а те да седят в профил. Трябва прецизен надзор на болничните или да се увеличи събираемостта от сивия бранш ", съобщи тя. По думите ѝ има едно решение и то е предприетието да сключат контракт с даден доктор и той да преглежда служащите. "Като се персонализира отговорността в даден човек - той я носи ", безапелационна е тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР