Няма да пестим сили, за да върнем лудите вечери и

...
Няма да пестим сили, за да върнем лудите вечери и
Коментари Харесай

Домусчиев: Няма да пестим сили, за да върнем лудите вечери и магията на "Лудогорец"

Няма да пестим сили, с цел да върнем лудите вечери и магията на " Лудогорец ". Това съобщи притежателят на клуба Кирил Домусчиев в празнично послание към последователите, в което прави равносметка за годината.

Той акцентира позитивните неща, само че показва и минусите в представянето на тима. Бизнесменът дефинира годината като сложна за " Лудогорец ".

" Празнувахме рекордната десета поредна купа. За първи път от пет години насам изиграхме плейоф за влизане в групите на Шампионската лига ", написа Домусчиев в обръщението си във " Facebook ". Той добави, че тимът е отпред в Първа лига " в очакване на финалния взлом за шампионската купа ".

" И всичко това в изискванията на промяна в тима, промяна на генерации и създаване на най-младия тим в историята на клуба. За страдание, остана горчивият усет от неприятното показване в групите на Лига Европа, недобрата игра и няколко срамни загуби в шампионата, с което дадохме мотив на нашите съперници да мечтаят. В спорта е по този начин - момент съмнение може да е съдбовно ", прибавя той.

В края на календарната година " Лудогорец " позволи няколко загуби - в това число и тази, след която алените се приближиха на две точки.

" Аз имам вяра на младите момчета, имам вяра на екипа на клуба. Няма да пестим сили, с цел да върнем лудите вечери и магията на " Лудогорец ". Искам да виждам тим, който радва футболните естети и носи приятност на ентусиастите ", съобщи още Домусчиев.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР