Няма да оставим интересите на българските граждани в Република Северна

...
Няма да оставим интересите на българските граждани в Република Северна
Коментари Харесай

Дипломат №1 се закани на Северна Македония

Няма да оставим ползите на българските жители в Република Северна Македония или на лицата с българско съзнание да бъдат незащитени, закани се служебният министър на външните работи Николай Милков в Народното събрание.

Ще предприемем решителни стъпки в границите на всички интернационалните организации в двустранен разговор и в границите на Европейския съюз също, както и на Организацията за сигурност и съдействие в Европа, която Република Северна Македония сега ръководи, добави посланик №1.

" Нещата не могат да не престават по този начин, както бяха, това не е продуктивният метод. Трябва да се разбере ясно, че нещата са изменени. Ще преразгледаме редица съставни елементи и детайли на нашето двустранно съдействие с тази наша прилежаща страна ", сподели още министърът на външните работи.

Той добави, че Християн Пендиков получава закани по интернет, до момента в който лежи в болничното заведение. Това съгласно Милков приказва за цялостна безотговорност на хората, които изпращат тези закани, че те няма да бъдат разпознати въобще.

Заради нападението на секретаря на българския културен клуб в Охрид Християн Пендиков външната комисия в Народното събрание изслуша на закрито съвещание министъра на външните работи Николай Милков и българския дипломат в Република Северна Македония Ангел Ангелов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР