Няма да оставим без отговор опитите на България да отнеме

...
Няма да оставим без отговор опитите на България да отнеме
Коментари Харесай

Русия: Ще отмъстим на България за това, че ни отнема недвижимите имоти

Няма да оставим без отговор опитите на България да отнеме съветски недвижими парцели. Това разгласи в интервю за ТАСС зам.-секретарят на съветския Съвет за сигурност Наил Мухитов.

" Някои политици от България, която бе приятелски настроената към нас, се унижават пред Вашингтон и Лондон. Възнамеряват да съборят паметника на руския боец " Альоша "  в Пловдив, приканват да се отстранен от учебниците по история всяко споменаване за съветска помощ. Сега те прекрачиха границите на разсъдъка - ще лишават недвижими парцели от руснаците. Излишно ли е да споделям, че няма да оставим нещата по този начин? ", предупреждава той.

По-рано през месеца стана ясно, че депутатите от Демократична България Ивайло Мирчев и Надежда Йорданова са създали законопроект за връщането на санаторно-оздравителния комплекс " Камчия "  и замразяването на съветски парцели, благосъстоятелност на глобени от Европейски Съюз лица.

Това оказва се от обява на профила във " Facebook "  на Мирчев:

" Законодателната самодейност е мощно закъсняла, изключително с оглед продължаващата война на Русия в Украйна. Международни санкционни ограничения в този смисъл са налице от 2014 година, като в отговор на неспиращата експанзия на Русия се одобряват и нови. За да може България да извърши отговорностите си по използване на тези интернационалните ограничаващи ограничения, е наложително да бъде признат съответен закон ".

Депутатът прецизира, че законопроектът предлага и поддържане на обществен лист на глобените лица на интернет страницата на Министерството на външните работи, за гарантиране на правата на трети лица.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР