„Няма да останем в Антон. Ще се преместим в София“.

...
„Няма да останем в Антон. Ще се преместим в София“.
Коментари Харесай

Съпругата на убития пастир: Няма да останем в Антон

„ Няма да останем в Антон. Ще се преместим в София “. Това съобщи брачната половинка на убития овчар Иван Доганов – Елеонора.

„ Близките са до мен, оказват помощ ми “, показа дамата, която се надява с поддръжката на татко си да стартира нов живот в столицата.

Жестокото ликвидиране на нейния брачен партньор в софийското село Антон предизвика Министерство на вътрешните работи да стартира инспекции в цялата страна за локални феодали, които тормозят хората. Престъплението излезе от жанра на престъпната хроника и за прощален път повдигна въпроса има ли обитаеми места в България, които се имат от локалните олигарси и които се трансформират в " черни дупки " на правилата за закон и ред, заяви БТВ.

Убитият Иван Доганов е работел за огромния локален арендатор Дончо Петров. Полицията го задържа, а ден по-късно арестува и брат му Красимир Петров.

Елеонора още веднъж уточни, че мъжът ѝ е работил съвсем две години за Дончо Петров и не са имали никакви спорове за възнаграждение или друго.

Що се отнася до изказванията, че брачният партньор ѝ е крал животни от своя шеф и това е станало причина за неговото ликвидиране, Елеонора съобщи, че „ в случай че беше крал толкоз животни, нямаше да се обади, с цел да желае да 50 лв., с цел да изкара седмицата “.

Елеонора отхвърли мъжът ѝ да е имал проблеми с някого в селото или да е " изнасилил някого ", както настояват някои поданици на Антон.

Семейството се преместило в селото преди близо две години: " Първо Иван работеше в гората, те им дадоха обект от гората в Антон и нямаше по какъв начин да пътува всеки ден от Копривщица до Антон ", сподели Елеонора.

По думите ѝ брачният партньор ѝ " изкарваше си парите, не е бил огромен скандалджия, постоянно гледаше на всеки да помогне ".

" Очаквам да има правдивост и да си поемат наказването. Доживотна присъда, с цел да почувства по-голяма болежка от моя мъж ", сподели Елеонора.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР