„Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и

...
„Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и
Коментари Харесай

Радев: Няма да ме видите в хора на паниката, предпочитам гласа на разума

„ Няма да ме видите в хора на суматохата, колкото и рейтингово да е това сега. Предпочитам гласа на разсъдъка, каквото и да ми коства ". Това разгласи президентът Румен Радев от Трявна. Той посети оръжейния цех „ Емко ".

„ Многократното повторение на операцията, че президентът желае да саботира здравните ограничения, няма да я трансформира в истина. Заедно със здравните ограничения би трябвало да има съответни социално-икономически ограничения и то по три доста значими критерия: да бъдат навременни, да бъдат налични, да бъдат безплатни ", акцентира президентът.

„ Ако нещо може да компрометира здравните ограничения, това не е безотговорността на българите, както се пробват в последно време да ни внушават, а неналичието на безапелационни, навременни обществени и стопански ограничения. Тяхната липса води до обезверяване на хората ", добави президентът.

Радев още веднъж подсети позицията си за гладко разхлабване на ограниченията, подхванати по време на изключителното състояние. „ То не може да стане бързо. Това е комплициран развой, при който би трябвало да има поетапно обмисляне. Много страни към този момент работят с такива проекти. Ако България не го направи това, ние рискуваме втора вълна ", посочи Радев.

Ръководството на оръжейното дружество „ Емко " към този момент разгласи, че не желае помощ от страната, а тя да не пречи на компанията да изнася продукцията си зад граница, където е главният й пазар. В предприятието работят 630 души.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР