Няма да ме прекъсвате. Много хора ми писаха във фейсбук

...
Няма да ме прекъсвате. Много хора ми писаха във фейсбук
Коментари Харесай

Антон Тодоров посече Цолова: Няма да ви позволя да ме прекъсвате, много беди ще си навлечете!

Няма да ме прекъсвате. Много хора ми писаха във " фейсбук " и ме предизвестиха да не ви разрешавам да ме прекъсвате, доста беди ще си навлечете. Това съобщи в ефира на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров към водещата Ани Цолова, която на няколко пъти му секна мисълта. " Учудвам се, че сътрудника Жаблянов не знае какво е авторитаризъм, какво е тоталитаризъм ", отсече той във връзка абсурда с " Цанков камък ".

Преди него в студиото взе присъединяване и депутатът от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов.

" Не бих спорил с някого, в случай че се твърди, че има корупционни практики в " Цанков камък ". Що се отнася до въпроса дали Корнелия Нинова е обвързана с такива практики, това е обвързано с тайнственост, мъгла и неясноти ", безапелационен е Тодоров.

" Корнелия Нинова да отговори на въпросите за приватизацията. Тя приватизира " Техноимпекс " през 1999 година. През 1997 година е преди малко почнал да практикува правист. Живее на квартира със брачна половинка си. Тя е назначена от Съюз на демократичните сили за външен началник на " Техноимпекс " тогава, а 2 години по-късно приватизира сдружението за 70 000 $. Нинова има близо 50% акции от РМД-то, което приватизира " Техноимпекс ". Никой от ГЕРБ няма такива стопански досиета на прехода - нито аз, нито Цветан Цветанов, нито Бойко Борисов. Защо Нинова не споделя нито дума за тази приватизация ", попита националният представител

" Нинова ще живее не в паралелна страна, а в успореден свят, в случай че я пипнат антикорупционните органи за тази приватизация ", заключи гербаджията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР