Няма да мълча, уважаеми демократи, защото моето място не е

...
Няма да мълча, уважаеми демократи, защото моето място не е
Коментари Харесай

Лозан Панов: Няма да мълча, уважаеми демократи

" Няма да мълча, уважаеми " демократи ", тъй като моето място не е в групата на страхливците. " Това написа претендентът за президент Лозан Панов в нов пост в своя профил в обществената мрежа.

" Виждам, че цялата ни " демократична общественост " къса ризи, ведно с другите дето ни грабиха безнаказано толкоз години, че Лозан Панов е задължен да замълчи. Мълчаливата акция, в която участвах, ми припомня още веднъж за тези времена, в които на сцената нямаше други искащи и единствено аз говорех, а след всяка дума, режимът се впрягаше да ме смачка, с цел да послужвам за наставление на всички ", декларира Панов в обявата и прибавя:

" Не чух нито едно политическа мощ да сложи като изискване за бъдещо ръководство, контролът над основния прокурор. Поведението на господин Гешев демонстрира задоволително ясно, че по никакъв метод не се усеща заплашен както от новите, по този начин и от старите герои на политическата ни сцена. И по какъв начин да се усеща откакто водачът на политическата мощ, която най-вече " дъвче " тази тематика години наред, при опцията да се сблъска с него в българския парламент - там, където има максимален смисъл това да се случи - той просто избяга ".

Той отбелязва, че ще се наложи да каже " царят е гол ", на " демократите ", които съгласно думите му следва да го атакуван.

" На гласоподавателите пък ще кажа, че мълчанието и подмолните сделки, с които години наред ни мамеха, доведоха до това омерзение от политиката ", прибавя кандидат-президентът.

В поста си Лозан Панов се обръща към читателите си зов да се замислят " кой е виновникът да се краде безобразно през последните 12 години ".

" Отговорът е къс: БЕЗНАКАЗАНОСТТА. През това време споразумението на пратениците от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, извънредно сполучливо функционираше в ръководството на Висшия правосъден съвет. Ще напомня единствено какъв брой опита имаше през последните седем години да бъда " импийчнат ", единствено тъй като не бях един от тях. Такава беше ориста на един от тримата огромни, само че за другите двама се мереше с различен критерий. Виждам, че в политиката ГЕРБ и Движение за права и свободи към този момент публично се събраха, до момента в който другият правилен сътрудник - Българска социалистическа партия, бил в този момент съпротива и щял да се бори с кражбите на своите досегашни сътрудници ", написа той.

По думите му президентът Румен Радев не бил смутен за това състояние, с изключение на " махленските нападки посред им с Борисов ".

" Ако имаш дързостта да се месиш в изпълнителната власт, къде е смелостта ти да кажеш на глас какво мислиш за прикриването на кражбите на това ръководство, което е дело на правосъдната власт. Нито една думичка и до през днешния ден, а за жалост господин Борисов няма опция да се " самонакаже ", изяснява още претендентът за президент и споделя, че обикалял Европа, с цел да търси поддръжка и от беззащитност стигнал до трибуната на " Шпигел ".

" Настоящият ни държавен глава през това време " се закачаше " първо с Цветанов, а след това с Борисов, до момента в който тематиката за основния ни прокурор остана за него табу. Най-накрая пристигна и неговият ред прокуратурата да го посети, само че до ден сегашен разбирам, че грешникът е бил господин Борисов, а не безконтролната власт на основния ни прокурор ", акцентира Панов и продължава:

" Всъщност преди време имаше едни съвещания, траяли дни наред и илюстрирани със фотоси, по които от тв приемника ни обясняваха, че държавният ни глава щял да инициира конституционни промени. Не разбрахме какво се случи с тях и нямаше жив публицист, който да го попита в тази акция. И аз не съумях, въпреки и доста да желаех, не тъй като не знаех какво се е случило с тях, а тъй като беше значимо, НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО гласоподавателят, да чуе това ".

Панов откроява, че " промяна и до през днешния ден няма ".

" За ръководителя на Върховния ни касационен съд занапред следва дебатът къде да го натикаме да мълчи, само че аз не съм го правил и до момента, по тази причина и си избрах най-високата естрада, с цел да мога да приказвам и отсега нататък. От Вас зависи, драги другари, дали ще ми позволите да върша това, което върших до момента и отсега нататък ", добавя кандидат-президентът и приключва поста с послание към читателите си:

" Казвам всичко това с помощта на целия опит, който натрупах по върховете на държавната власт, до момента в който " угоените паяци " ме хапеха крепко, противоотровата ми беше да не мълча. Само от Вас, драги другари, зависи дали ще им позволим и през идващите пет години да се вихрят безнаказано и безспир ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР