Няма да лъжа, чувствам, че гърдите ми са огромни напоследък,

...
Няма да лъжа, чувствам, че гърдите ми са огромни напоследък,
Коментари Харесай

Шампионка по бокс се присмя на твърдения, че от ваксините гърдите ставали по-големи

„ Няма да неистина, усещам, че гърдите ми са големи в последно време, несъмнено е поради имунизацията, всичко стартира да има смисъл “, пошегува се русокоската в Twitter.
Боксьорката Ебани Бриджис се присмя на трърденията, че от имунизациите гърдите ставали по-големи.

В обществените мрежи атрактивната спортистка, която носи провокативния псевдоним „ Блондинката бомбардировач “ показа своя фотография с изрязано деколте, като с подигравка означи, че имунизацията против ковид, която си е сложила е предизвикала растежа на гърдите ѝ.

„ По дяволите, Pfizer “, написа тя.

Коментарът ѝ идва във връзка със публикация, в която се показва, че „ дамите оповестяват за по-големи гърди, откакто са били имунизирани с Pfizer “.

„ Няма да неистина, усещам, че гърдите ми са големи в последно време... несъмнено е поради имунизацията, всичко стартира да има смисъл “, пошегува се русокоската в Twitter.

Бриджис е 35-годишна австралийска професионална боксьорка с връх от седем победи (три от тях с нокаут) и единствено една загуба.

Тя е екскултуристка. Удивителен е фактът, че с изключение на спортните достижения, „ Блондинката бомбардировач “ може да се похвали и със забележителен разсъдък. Тя е начална учителка по математика в Сидни.



Феновете обаче се интересуват повече от нейния външен тип, а не толкоз от уменията ѝ на кръга. 

Тя стана звезда в обществените мрежи, откакто стартира да се появява по долни дрехи на претеглянията преди мачовете си, а с това завоюва хиляди нови фенове.

Блондинката стана известна и с това, че продаде чифт използвани подготвителни чорапи онлайн за 500 $ на собствен почитател, който ги изиска през обществените мрежи. Боксьорката даже стартира бизнес с продажба на използвани чорапи на свои почитатели. Според изказванията ѝ те са ѝ донесли повече от 4000 $ облага за по-малко от четири седмици. Преди време тя показа, че е отворена да продава и бикини.



Разбира се, като всяка известна персона, Бриджис също има и своите критици. Според мнозина тя получава късмет поради интензивността си в обществените мрежи и парадирането с изкуствените ѝ гърди. Тя от своя страна не им остава длъжна и дава отговор по този начин:

„ Да, изкуствените гърди ми оказват помощ в бокса. Помагат ми също по този начин и моя жанр, харизма и персона. Това е спорт за развлечение и омразата няма да ви води на никое място. Снижете глави и пробвайте по-усърдно. Това е моя съвет. Да, всичко несъмнено е поради тези подправени гърди ".  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР