Няма да крия, че съм възложил и за армията и

...
Няма да крия, че съм възложил и за армията и
Коментари Харесай

Добра новина от Борисов за увеличение на заплатите на полицаи и военни

Няма да укривам, че съм упълномощил и за армията и полицията да се създадат планове какво бихме могли в допълнение в новия бюджет да създадем, тъй като те бдят за нашата сигурност. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конференция в Министерски съвет по отношение на плануваните вложения за подобряването на просветителната инфраструктура в страната, оповестява „ Фокус “. „ Вярно е, че доста браншове упорстват за повече пари, само че ще го решим и този въпрос. Но към просветителната инфраструктура и учителите изпълняваме прецизно освен всяко заричане, само че и програмата, която сме заложили. А то ще даде резултат. Догодина или до края на годината ще създадем пътя Асеновград-Пловдив и хората ще му се радват незабавно. А това, което вършим през днешния ден, ще му се радвамe след 10-12 години. Сигурен съм, че освен ще се изплати в идващите десетилетия, само че и за родителите, и за учениците ще бъде добър знак “, съобщи министър председателят Борисов.

Той акцентира, че от 15 септември въз основата на това, че са употребявани всички запаси на страната, както е дадено, с цел да се вкарат децата в учебно заведение, има над 3000 деца, които са записани да учат. „ Това е една междинна община. Всичко това да остане без работа, необразовано? Така че на всички, които взехте присъединяване за това по районите, желая особено да им благодаря и да не считаме, че като сме ги завели, сме си свършили работата. Трябва всекидневно да се следи “, означи още министър председателят.

„ Даваме милиарди, с цел да внасяме чужденци да работят, вместо да си вложим напъните и да накараме тези хора да работят. Никой не им е задължен “, добави той. „ Разбира се, че може да е останало някое учебно заведение или детска градина, които да са в тази стратегия, само че и следващата година живот и здраве продължаваме със същото движение “, уточни още министър председателят Борисов, като добави, че би трябвало да се направи по този начин, че и районната, и просветителната инфраструктура да се движат в синхрон. По думите му брутния вътрешен артикул на страната до края на годината ще стигне до 4%. „ Няма да укривам, че съм упълномощил и за армията и полицията да се създадат планове какво бихме могли в допълнение в новия бюджет да създадем, тъй като те бдят за нашата сигурност “, сподели още Борисов.

По мотив Световния ден на мира, който се отбелязва през днешния ден, той съобщи, че дрънкането на оръжия по света крие огромен риск. „ Когато от едната страна американски кораби вършат учения, а от другата - китайски и съветски, по средата изстрелват балистични ракети, мъчно мога да бъда спокоен “, добави той. „ Приходните организации рапортуват, че се движим в проект със събираемостта. Висок проект сме им заложили тази година, ще се оправят, тъй че се надявам в идващите 10-15 дни да подскажем и на другите какво ще вършим “, сподели още министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР