Няма да живуркаме в Лига Европа! Целта е да излезем

...
Няма да живуркаме в Лига Европа! Целта е да излезем
Коментари Харесай

Дяков: Няма да живуркаме в Лига Европа, целта е да излезем от групата

" Няма да живуркаме в Лига Европа! Целта е да излезем от групата ", окуражен е капитанът на Лудогорец Светослав Дяков. Опитният халф приказва след изразителната победа с 4:0 над Торпедо (Кутаиси) в реванша в Разград. 

" Не беше елементарен мач, само че го изиграхме по верен метод. Този път вкарахме много от ситуациите си и спечелихме справедливо ", сподели Дяков, предава Блиц.

" Ранното попадение ни оказа помощ, само че и настройката ни преди мача бе солидна. Знаехме, че сме по-добрият тим, задачата беше влизане в групите. Бяхме спокойни и съсредоточени и сме за пети път в последните шест години на групова фаза в Европа ", продължи халфът пред Диема Спорт.

" Всяко едно влизане е доста скъпо и сладко. Дано ни се паднат мощни тимове, с които да мерим сили. Европейските вечери са нещо доста хубаво, а ние ги търсим и желаеме. Това са мачовете, които демонстрират качествата на един футболист, поради това сме доста щастливи. Иска ми се да кажа, че играем добре на всички места, само че не е по този начин. Особено, като играем в Европа, мъчно превключваме в Първа лига. Вече изоставаме, а не трябва да е по този начин. Вече сме по-спокойни и ще заработим на обороти в България и ще видите познатия Лудогорец ", продължи Дяков.

" Искаме да продължим с положителното показване и да прескочим групата. Които и да бъдат противниците, те ще са качествени отбори. Целта е една - излизане от груповата фаза. Няма да живуркаме там и да изиграем просто шест мача ", добави капитанът на първенците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР