Няма да има синя и зелена зона по празницитеПо време

...
Няма да има синя и зелена зона по празницитеПо време
Коментари Харесай

Без синя и зелена зона в празничните дни

Няма да има " синя " и " зелена " зона по празниците
По време на празничните коледни и новогодишни дни „ синя “ и „ зелена “ зони в София  няма да работят в интервала от 24.12.2022 година до 28.12.2022 година в това число, както и от 31.01.2022 година до 02.01.2023 година в това число. Жителите и гостите на столицата ще могат да паркират колите си на обозначените места без да изпращат SMS.

За празничното въодушевление на софиянци, само че улиците на столицата се движи ретро трамвай, както и коледно декориран тролейбус по линия №9.

Във всички останали дни важат разпоредбите за паркиране в зоните за почасово платено паркиране, напомнят от Центъра за градска подвижност.

От 24 декември до 2 януари всички линии на градския превоз в София ще се движат по празнични написания. Изключение вършат автобусни линии номера 63, 66 и 67, които ще запазят делничните си написания.

В цялата новогодишна нощ ще има публичен превоз.

По случай коледните празници пловдивската „ Синя зона “ също ще е безвъзмездна от 24 до 28 декември в това число. Паркирането там няма да се заплаща и в първите два дни на 2023 година – 1 и 2 януари
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР