Няма да има ротация в управлението на некоалицията. На ротацията

...
Няма да има ротация в управлението на некоалицията. На ротацията
Коментари Харесай

Радостин Василев: Няма да има ротация в управлението

Няма да има ротация в ръководството на некоалицията. На ротацията тази коалиция ще се разпадне. Това самостоятелният народен представител Радостин Василев в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Другият вид съгласно него е да бъде легитимирана властта на Бойко Борисов с очевидни министри, които сега са секрети. „ В момента ГЕРБ и ПП-ДБ се напасват, само че корупционните ползи, преодоляването на институциите, назначенията, ПВУ ги събират в един миг и постоянно намират излаз. Държавата сега се ръководи от междинния и ниския ешелон на администрация. ПП-ДБ имат самочувствието, че Борисов го е боязън да ги смъкна, тъй като има нещо, което ние с вас не знаем, и то не е в България ", съобщи депутатът.

ГЕРБ по думите му е „ корпоративно-мутренска партия, която превзема българската страна ". Демократична България пък дефинира като „ прогербска партия, втори и трети ешелон ". „ Те ще загинат дружно с концепцията на Христо Иванов за подправената му правосъдна промяна ", добави Василев.

„ Това, което направиха ПП-ДБ е доста ужасно. Те предадоха вярата на доста българи, че има партии и хора, които биха се борили с този модел. В тази връзка подлагам на критика извънредно мощно и тях ", заключи Василев.

Радостин Василев насочи рецензии към признатите на първо четене конституционни промени, съгласно него те са инициирани от надълбоко некомпетентни народни представители.

" Една от главните цели на некоалицията с тези промени е да лимитират опцията да им се търси бърза отговорност преди избори и някой различен да провежда изборите. Накрая не чакам нищо от това, което е от значително значение, да бъде признато, може би като се изключи нещо, обвързвано с отпадане на служебното държавно управление ", сподели той.

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР