Няма да има разклащане на това правителство и то ще

...
Няма да има разклащане на това правителство и то ще
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Няма да има разклащане на правителството

" Няма да има разлюляване на това държавно управление и то ще продължи своя политически живот ".

Това съобщи в изявление за предаването " Неделя 150 " на стратегия " Хоризонт " съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов, който бе част от българската делегация, водена от премиера Кирил Петков, в Украйна:

" Смятам, че държавното управление и болшинството са нормализирани, без значение от избрани внушения на съветската пета колона, които се вършат през медиите в България. В началото в действителност държавното управление се клатеше по избрани въпроси, само че с течение на времето има стабилизация ".

" Убеден съм, че две трети от народните представители в българския парламент ще поддържат решението за изпращане на военна помощ в Украйна ", добави още съпредседателят на Демократична България:

" В знак на взаимност би трябвало да заемем обществена позиция. Решението на Народното събрание би трябвало да има символен темперамент. Това е значимо за позицията на българската страна. Много е ясно и обикновено това, когато една страна е във война, преди всичко да се търсят такива артикули, които са нужни за отбрана. Тук е доста значимо да бъдат казани избрани обикновени обстоятелства, които се заобикалят, да вземем за пример – има ли право една суверенна страна, която и да е тя, да избира в кои интернационалните организации да членува, да избира своя път на развиване? Моето разбиране е, че Путин атакува Украйна за да предотврати нейното присъединение към западната цивилизация ".

Атанасов изясни какво е постигнала българската делегация в Украйна:

" Успяхме на място да чуем какви са потребностите на украинската страна и според от това ще има развиване на нашите политически и търговски връзки с Украйна. Те имат потребност от продукция на българския военнопромишлен комплекс, само че въпреки това имат потребност и България да ги подкрепи в търговията със зърно, с електрическа енергия, да участваме в износа на тяхна продукция, някакъв характерен, самобитен хъб за търговия със зърно, който да бъде образуван в България, на който да се търгува тяхната продукция ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР