Няма да има промяна в цените на плажните принадлежности, обяви

...
Няма да има промяна в цените на плажните принадлежности, обяви
Коментари Харесай

Цените на чадърите и шезлонгите по курортите ни за лято`24 остават същите

Няма да има смяна в цените на плажните такъми, разгласи министърът на туризма Зарица Динкова по време на конференция. Тя изясни, че цените ще бъдат разказани и ще бъдат качени обществено.

Стана ясно, че цената за чадър и шезлонг е вписана в контракта за наем. Наемателите на плажове нямат право да оферират друга цена от вписаната. При инфлация може да бъде индексирана цената на наема на плажа, изясни още министърът. „ В последна сметка цената на чадър и шезлонг, няма по какъв начин на един плаж да е 100 лева, а на различен 10 лева, тъй като пазарът дефинира цените “, посочи Владимир Петров, шеф на Дирекция " Концесиониране, наемна и регулаторна активност в туризма " към Министерство на туризма.

Министър Динкова отговори на въпрос дали усеща, че ще остане министър и след ротацията. " Не е въпрос на чувства. Имаме си министър председател и вицепремиер, които ще вземат това решение ", съобщи Динкова.

Тя съобщи, че беседва с акад. Денков и Мария Габриел приказва постоянно и по няколко пъти в седмицата. " Ние работим дружно и за момента постоянно съм се радвала на тяхната цялостна поддръжка за моята работа ", добави Динкова.  На въпрос дали е имала среща с Бойко Борисов и защо, тя отговори: " Попитайте господин Борисов ".  Динкова добави, че като част от държавното управление - работата й е да се среща с премиера и вицепремиера.

" Ако някой от депутатите има предпочитание да се забележим, имам парламентарен секретар, аз си вървя постоянно на парламентарен надзор ", сподели министърът на туризма.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР