Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство.

...
Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство.
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма да има промяна в политиките на новото служебно правителство

Няма да има смяна в политиката на новото служебно държавно управление. Укрепването на държавността остава главен приоритет, съобщи президентът Румен Радев без да дава отговор дали ще има смяна в състава на служебното държавно управление, което ще бъде назначено на 16 септември, съобщи БГНЕС.

На 16 септември ще показва състава и структурата на новото служебно държавно управление, съобщи президентът. Тогава ще бъде разспунато и 46-ото Народно заседание.

Бъдещото служебно държавно управление ще продължи да работи за излекуване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което реализира настоящето служебно държавно управление и това, което ще направи идващото, да бъде поето от един постоянен кабинет, добави Радев.

Запитан по кое време ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, Радев сподели, че това ще стане според издадената към този момент хронограма от Централната изборна комисия.

Ще не преставам да поддържам полезностите, а не партии. Ще не преставам да поддържам полезностите, които изповядват хиляди български социалнисти - независимост, взаимност, правдивост, сподели още Румен Радев в отговор на въпрос за поддръжката на Българска социалистическа партия.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР