Няма да има обективно разследване, докато Гешев е начело на

...
Няма да има обективно разследване, докато Гешев е начело на
Коментари Харесай

Христо Иванов не чака разкрития по Барселонагейт, докато Гешев е начело

" Няма да има обективно следствие, до момента в който Гешев е отпред на прокуратурата ", отсъди водачът на " Да, България " Христо Иванов. " По закон българската прокуратура е длъжна да се самосезира, когато в медийното пространство от много време попада тази информация. Очаквам да има едно замитане под килима. Защото Гешев на това се крепи. Затова Борисов, ГЕРБ и Движение за права и свободи крепят Гешев. За да им обезпечава това замитане и да не се организира конституционна реформа”. Такъв коментар в тв ефира направи Христо Иванов по отчета на испанските управляващи, изпратен до Министерство на вътрешните работи.

„ Още преди години трябваше да се проверява тази фактология. Аз, несъмнено, не съм виждал този испански отчет, само че доколкото разбирам това са обстоятелства и връзки сред лица, които имат избрани свързаности с Борисов и други проблеми, които навеждат на сериозен риск от пране на пари. Тази фактология е известна от години, с помощта на българските проверяващи публицисти. Трябва да чакаме дейности от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Без прокуратурата това няма по какъв начин да стане, само че това са институции, които имаме учредения да считаме, че са надълбоко свързани с Борисов”.

Лидерът на " Да, България " напомни и други неразследвани проблеми и даде образец със записите, изтекли преди две години, на които „ потвърдено се чува гласът на Бойко Борисов”. „ На тези записи Борисов беседва с Валентин Златев. Там e явно, че той е в състояние да оказва напън на Златев в качеството му тогава kd лице от управлението на „ Лукойл”. Друг проблем беше и неплащането дълго време на налози от „ Лукойл” в България. Това са типични образци за корупционни схеми”, съобщи Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР