Няма да има нито един лев, изхарчен по грешен начин.

...
Няма да има нито един лев, изхарчен по грешен начин.
Коментари Харесай

Петков обеща: Няма да допуснем нито лев да бъде изхарчен по грешен начин

„ Няма да има нито един лев, изхарчен по неверен метод. Ако някой си разреши сходно нещо, ще се постараем да го заловим. Ще търсим отговорност за всяка стъпка настрана ”. Това съобщи претендентът за министър-председател Кирил Петков , откакто получи и върна на президента изпълнен мандата на „ Продължаваме Промяната ” за сформиране на кабинет.

„ Няма да губим нито минута. Знаем, че проблемите са доста остри и са във всички сфери. Едно от най-важните неща в този момент е да овладеем цената на тока. Втората стъпка е преодоляване на Коронавирус рецесията с дълготрайна вероятност. Не може всеки вариант да провокира нова вълна и ние да затваряме стопанската система. Ще осведомяваме българските жители за значимостта от имунизацията ”, съобщи Петков.

Той удостовери, че към 13.00 ч. в Министерския съвет персонално ще показа претендентите за членове на постоянния кабинет. И повдигна завесата към имената, като разкри, че за министър на културата ще бъде препоръчан Атанас Атанасов – млад и упорит човек, който го впечатлил мощно с визията си за превръщането на България в една от най-изявените културни дестинации на Европа.

„ Един от първите закони, които се надяваме да променим, ще е обвързван с КПКОНПИ и правосъдната власт. Не можем да реализираме нулева корупция без работеща Прокуратура. Планираме да основан и антикорупционна комисия в Народното събрание ”, сподели още Петков.

Той увери, че всички министри ще бъдат „ мерени по един критерий ”. „ Отговорността за имената към този миг е на партиите, които ги излъчват, само че отговорността за свършената работа ще бъде обща. Целите и дилемите на членовете на кабинета са дефинирани в съдружното съглашение ”, разяснява още Петков.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР