Няма да има намаляване на данъците в близко бъдеще, заяви

...
Няма да има намаляване на данъците в близко бъдеще, заяви
Коментари Харесай

Алексис Ципрас: Няма да има намаляване на данъците в близко бъдеще

Няма да има понижаване на налозите в близко бъдеще, съобщи гръцкият министър председател Алексис Ципрас, като посочи, че сходни стъпки не може да бъдат подхванати, до момента в който резултатът от тях заплашва да навреди на обществената система, оповестява електронното издание на в. " Катимерини ".

Изказването на министър-председателя евентуално бе адресирано към водача на опозиционната партия Нова народна власт Кириакос Мицотакис, който на икономическия конгрес в Делфи в четвъртък съобщи, че едно държавно управление на консерваторите би понижило налозите и насърчило заетостта и промените. По думите на Ципрас обаче намаляването на налозите не е панацея за проблемите на Гърция.

Предварително изискване, с цел да бъдат понижени налозите, е да се подсигурява, че Гърция няма да се върне към разточителство и корупция, съобщи Ципрас на форума в Делфи през вчерашния ден. Той акцентира, че държавното управление му не се пробва да се пребори с корупцията, с цел да печели политически точки против противниците си, а с цел да " се оправи коренно с един последователен проблем ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР