Няма да има наказание за албанеца Арис Насуфи, пребил в

...
Няма да има наказание за албанеца Арис Насуфи, пребил в
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Бекир Кадриески е пребит в Струга след отказ за БГ гражданство

Няма да има наказване за албанеца Арис Насуфи, пребил в Струга водача на сдружението на българите в Северна Македония " Шемето " Бекир Кадриески. На 14 февруари арбитър Йордан Йованов признава албанеца Арис Насуфи за отговорен, че измежду пладне на 13 юни 2023 година е нападнал и бил Бекир Кадриески поради българския му генезис и мюсюлманска вяра на паркинг пред спортната зала в Струга. Съдията постанова санкция на Насуфи и с това въпросът завършва за правораздавателните органи в РСМ.



Присъдата е бързо произнесена и скандално нелепа. Според източници на Lupa.bg от Северна Македония санкцията от 2000 лева (61 696 македонски динари), наложена на Арис Насуфи, цели разтягане на връзките сред България и Албания. Преди да подаде оставка като министър председател акад. Николай Денков беседва със служебния министър председател на Северна Македония Талат Джафери, който е с албански корени. Двамата са разискали идващите стъпки по осъществяването на съглашението сред Скопие и Европейски Съюз, което ще отвори пътя на РСМ към еврочленство. А това не се харесва на политиците в западната ни съседка, които се борят за властта. Тяхната цел е да вършат политика, комфортна на Сърбия и Русия, само че не и на Европейски Съюз. Дори самото им наказателно право не дава отговор на условията на европейското. В нито една страна-членка няма присъда за принуждение санкция от 2 000 лева, колкото в Северна Македония. 

Припомняме, че Бекир Кадриески бе пребит на паркинг измежду бял ден на 13 юни предходната година. По информация на медията ни трима души са го нападнали - двама са го държали, а третият свиреп го е ритал. Разследващите обаче са заловили единствено албанеца Арис. След побоя съпредседателят на съдружие " Шемето " бе признат за лекуване във ВМА. Имал е вътрешни кръвоизливи и е уринирал кръв. Съдът в РСМ обаче одобри, че е получил лека телесна щета.



Бекир Кадриески бе потрошен поради българското му съзнание. Въпреки това преди да бъде атакуван, той е кандидатствал за поданство в София, само че е получил отвод, разбра Lupa.bg.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР