Няма да има мнозинство ГЕРБ-ДПС-ДБ, както твърдят от ГЕРБ. Това

...
Няма да има мнозинство ГЕРБ-ДПС-ДБ, както твърдят от ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Радан Кънев: Няма да има коалиция ДБ-ГЕРБ-ДПС

" Няма да има болшинство ГЕРБ-ДПС-ДБ, както настояват от ГЕРБ. Това е или рискова заблуда, или опит за илюзия на личните гласоподаватели. Ако третият мандат бъде даден на Демократична България, има опция за държавно управление, подкрепено и от Политическа партия, и от ГЕРБ. Всякакви диалози с Българска социалистическа партия са безусловно безпредметни в този миг, поради тяхното позициониране във външнополитически проект. " Това изясни пред bTV  евродепутатът Радан Кънев. 

" В момента ситуацията не изглежда  оптимистично. Дебатът е доста острастен, отвън границите на положителното образование. Използват трибуната, като предизборна, а не като законодателна ", добави той.

" Моето разбиране е, че е значимо България да има постоянно определено и устойчиво държавно управление, което е да консенсусно, а по основните въпроси да има устойчиво болшинство "

Това е значимо поради основните тематики -  Шенген, еврозоната и законодателството към проекта за възобновяване. Не можем да си позволим повече да сме в ръцете на един човек, никой не си и е представял, че един човек може да ръководи две години. "

Като общество и като народна власт ние не можем да си позволим да бъдем неуправляеми в най-тежката рецесия от десетилетия, страната действително да бъде в ръцете на един човек, тъй като доста ходове на президента Радев, изключително във външната политика, са, меко казано, противоречиви, акцентира евродепутатът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР