Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет. След

...
Няма да има много по-различен състав на Министерския съвет. След
Коментари Харесай

Без съществени различия в правителството при ротацията

" Няма да има доста по-различен състав на Министерския съвет. След като един път Николай Денков и Мария Габриел се схванаха преди 9 месеца, би трябвало да ги оставим отново да се схванат, с цел да може да се случи ротацията и да продължим нататък по идващите цели. Трябва да има добра управническа стратегия, която да бъде следвана и зад нея да бъде това парламентарно болшинство в Народното събрание. Важно е какво ще влезе в нея ", съобщи Стоян Михалев от ПП-ДБ.
По думите му би трябвало да се завърши с всевъзможни плаващи болшинства.
" По доста тематики се оказва, че би трябвало време на нашите сътрудници в парламентарното болшинство да вземат решение ", добави той.
Смъртта на Алексей Навални Стоян Михалев разяснява по този начин: Ако някой има вяра, че в случай че Путин завземе Украйна и с това всичко ще завърши и думите му, че няма да нападне Полша са откровени и почтени, се лъже, от това спирка няма да има, това е илюзия и всички ще платим цената. Руският културен център е пропагандно звено и развива шпионска активност. Задал съм въпрос към външния министър и чакаме отговор.
По думите му той би трябвало да бъде затворен.
" Важно е конституционната промяна да бъде направена ", сподели още Стоян Михалев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР