Няма да има компромиси повече. Който иска да вози хора,

...
Няма да има компромиси повече. Който иска да вози хора,
Коментари Харесай

Борисов: Новите министри ще бъдат от ГЕРБ, ще ги съгласуваме с колегите от коалицията

" Няма да има взаимни отстъпки повече. Който желае да вози хора, ще си постави колани. На 3 септември влиза това в Народното събрание. Това съобщи министър председателят Борисов пред публицисти във Варна.

" Новите министри ще ги съгласуваме с сътрудниците от Обединения фронт. Имам хрумвания, имам предложение. Ще бъдат от ГЕРБ, това си е нашата флота. Имам искания към още министри, това ще се разиска като се съберем ", по този начин Борисов отговори на въпроса, кой ще заеме местата на Нанков, Радев и Московски, които подадоха оставки през вчерашния ден. Той уточни, че оставките на министрите са персонален акт.

" След като съм ги изискал, значи има направени пропуски и, за жалост, имаме 17 починали, сподели министър председателят.

Борисов добави, че са изпратени пет писма до компанията да оправи пътя, само че когато е имало сигнали, че пътят е рисков, министърът е задължен в случай че би трябвало да стои на пътя и да го предотврати, съобщи той. Затова се носи политическа отговорност

" Както работи полицията в Харманли, тъкмо такова държание не желая да виждам в полицията ", разяснява още той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР