Няма да има кампания за масово подменяне на личните карти

...
Няма да има кампания за масово подменяне на личните карти
Коментари Харесай

Няма да има кампания за масово подменяне на личните карти

Няма да има акция за всеобщо подменяне на персоналните карти и няма да има период. Когато документ изтече се подменя с нов. Това сподели шефът на Дирекция " Лични документи " Светлана Ценева. 

" Целите на плана е създаване на системата от децентрализирана система за електронна индентификация към централизирана. Повишава се сигурността и отбраната. Ще има нова постройка за персонализацията на персоналните документи от 2 елементи и с всички равнища на защитеност по интернационалните условия. Ще се създават и доставят машини за произвеждане на разнообразни персонални документи ", сподели представителят на консорциума, който ще извърши плана Злати Петров.

По думите му срокът за осъществяване на плана е 19 месеца, като в края на интервала те би трябвало да са въведени в употреба.

" Дизайнът на новите персонални документи съставлява най-съвременните технологии и условия на Европейски Съюз. Ще бъдат с подсилена отбрана. Особено персоналните карти ще имат високотехнологични чипове за идентификация против имитация ", добави Петров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР