Няма да има гратисен период за жителите шофьори при въвеждането

...
Няма да има гратисен период за жителите шофьори при въвеждането
Коментари Харесай

Въвеждат новите зони за паркиране в София без гратисен период

Няма да има гратисен интервал за жителите водачи при въвеждането на зелена зона за паркиране от 1 декември, както да вземем за пример е в кв. " Зона Б-19 ", регион " Възраждане ". Това заяви пред БНР шефът на дирекция " Паркиране и подвижност " в ЦГМ Румяна Милова.

Тя уточни, че последните две съботи на ноември - 20 и 27, чиновниците на ЦГМ одобряват заявки за абонамент по местоживеене.

Засега от този квартал са подадени 200 заявки, като се чакат още към 400. Най-удобен за тези поданици е офисът на пл. " Възраждане " 1. Други два са на ул. " Будапеща " 17 и на метростанция " Европейски съюз ", като идната събота те ще работят от 10.00 до 16.00 часа.
 По 600 сигнала на месец за погрешно паркиране в София
По 600 сигнала на месец за погрешно паркиране в София

ЦГМ обмисля ограничения за толеранс за паркиралите до лечебните заведения

Милова изясни, че документи могат да се подават и онлайн, а при усложнения или поради карантина може да се обадите на тел. 0700 13 233.

Отпада стикерът, който се залепваше на стъклото на автомобила. Справки за абонамент в синя и зелена зона към този момент се вършат по регистрационния номер на колата.

Собствениците със стикери за зелена зона резервират правото да паркират при въвеждане на синя зона на същото място до приключване на винетката.
 За по-чист въздух уголемяват синята зона в София
За по-чист въздух уголемяват синята зона в София

Обмисля се и цялостна възбрана на каруците от юни 2022 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР