Няма да има депутати от Възраждане“, които да подкрепят правителство

...
Няма да има депутати от Възраждане“, които да подкрепят правителство
Коментари Харесай

Костадинов: Наши депутати няма да подкрепят правителство на други партии

„ Няма да има депутати от „ Възраждане “, които да поддържат държавно управление на други партии “. Това съобщи Костадин Костадинов, водачът на " Възраждане ", представен отБГНЕС.

„ В момента виждаме разпада на един колониален модел, единственото решение са нови избори ”, съобщи водачът на „ Възраждане “.

Относно изявлението на македонския министър председател Димитър Ковачевски, че България се отнася към РСМ както Русия към Украйна Костадинов посочи, че Македония съществува до огромна стелен с помощта на България.

„ Подобни изявления на Ковачевски са открита провокация. Мога да поздравя госпожа Йотова, тъй като неговото изявление идва в отговор на нейното, в което тя загатва за всички провокации от страна на РСМ последните години и най-много месеци ”, съобщи още Костадинов.

„ Ние би трябвало да приказваме истината на всеослушание, ще чуваме нападки от страна на РСМ, само че това не трябва да ни стопира, тъй като ние сме членове на Европейски Съюз, а не те, и те желаят да влязат, не ние “, сподели още водачът на " Възраждане ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР