Няма да губим нито минута. Знаем, че проблемите са много

...
Няма да губим нито минута. Знаем, че проблемите са много
Коментари Харесай

Петков няма да губи нито минута, ще следи делата, призовава да ги следим и ние

" Няма да губим нито минута. Знаем, че проблемите са доста остри , те са във всички сфери и оттук насетне смисълът като чиновници на народа ще го върнем тъкмо по този метод ".

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред публицисти в президентството, откакто получи мандата и го върна на президента Румен Радев изпълнен със конструкция на Министерски съвет.

Той изясни, че единствената причина да тръгне по този път е, че България има остра потребност от смяна . Това, което ще направи е да вкараме безусловно всички си старания, ще съберем най-хубавите хора в регулаторите, които до момента не са работили, ще се надяваме да бъдем със стъпки напред в правосъдната промяна . Кирил Петков се надява българите, които са упълномощили голямо очакване в Политическа партия ще бъдат удовлетворени от тяхната работа.

Петков увери, че още от през днешния ден обединението ще работи със същия интензитет като служебното държавно управление - няма събота, няма неделя .

Няма да има нито един лев, който ние ще следим да бъде изхарчен по неверен метод и в случай че някои си разреши да го изхарчи по неверния метод, ние ще се опитаме да го заловим.
 Съдебната промяна на Политическа партия - първо с наличните принадлежности
Съдебната промяна на Политическа партия - първо с наличните принадлежности

Конституционните промени са по-дългосрочна задача, само че гласоподавателите нямат самообладание

Петков разкри още два от министерските постове - Теодора Генчовска е претендентът на Политическа партия за нов министър на външните работи, а Атанас Атанасов ще е министър на културата . " Атанас Атанасов е един младеж, който персонално мен доста ме впечатли, тъй като самичък беше възстановил едно читалище в едно село покрай Пловдив и самичък беше докарал международни звезди от неговите персонални познати да създадат едно от най-хубавите събития в това село, в което персонално аз съм взел участие ", аргументира се Петков.

Той увери, че ще бъде даден нов подтик на българската просвета и Петков се надява, че всички от сферата ще го поддържат. Това един младеж, който има визия за България и желае страната да стане една от културните дестинации на Европа, акцентира Кирил Петков.

Петков посочи, че едно от най-важните неща на новото държавно управление ще е да овладее цената на тока . По никакъв метод не би трябвало да дадем опция цените на тока да се усилват за битовите консуматори. Втората стъпка ще е преодоляване на коронавирус рецесията. Не може всеки нов вид на ковид, да провокира нова вълна и стопанската система да бъде затваряна. Оттам нататък през убеждения, само че никакъв метод принудително, ще се опитаме да притеглен най-големите специалисти в региона и да осведомяваме жителите за какво имунизацията е нещо доста значимо, изясни Петков.

Кирил Петков бе безапелационен, че всеки един министър, веднага като се закълне в Народно събрание, ще дава отговор персонално към него и Министерски съвет . Той се надява, че с президента Румен Радев ще имат градивен разговор, а двете институции на Министерски съвет и на президентството да работят дружно с един глас.
 Кирил Петков взе мандата и го върна изпълнен
Кирил Петков взе мандата и го върна изпълнен

Радев им заръча да реформират порочния модел на властническо ръководство

Всички нови министри бъдат измервани под един критерий , дилемите и политиките са оповестени и Петков ще чака успеваемост. Той ще бъде праволинеен за всяка стъпка встрани. Стабилността на съдружното държавно управление ще бъде функционалност на какъв брой добре всеки един от министрите си прави работата.

Кирил Петков е удовлетворен, че е отворен нов метод на връзка, с която да се координира работата на съдружните сътрудници. Проблемите са толкоз огромни и остри, че до момента в който се оправим всичките задания, разликите остават встрани , добави той и повтори, че всички постигнали 90% единодушие и припокриване.

Петков посочи, че разликите от 10% не били основни, нямало червени линии сред съдружните сътрудници . Всички съдружни сътрудници ще носят отговорност за осъществяването на общите ангажименти. Отговорността за имената в кабинета са съдружните сътрудници до този миг, а отговорността за свършената работа ще бъде обща , означи Петков.

" Сега е въпрос да забележим разликата дали ще има сред думи и каузи, а ние ще следим делата, апелирам ви следете ги и вие ", прикани Кирил Петков медиите.

Той отсече, че хората ще продължат да го виждат всяка заран, вървейки по софийските улици за работа в Министерски съвет.
 Коалиционното съглашение: Задължение за поддръжка на закони, квотни назначения по областите
Коалиционното съглашение: Задължение за поддръжка на закони, квотни назначения по областите

18 експертни съвета по ресорите, към този момент липсва конкретика за политиките...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР