Няма да го увъртаме. Каквото и да си говорим и

...
Няма да го увъртаме. Каквото и да си говорим и
Коментари Харесай

7 типа мъже, от които трябва да бягате

Няма да го увъртаме. Каквото и да си приказваме и мъдруваме, обществено или под сурдинка, дамите си падат по високи, стройни, снажни и напети, самоуверени мъже. Без много-много да го мислят, подмамени от външния им тип, от мощното им харизматично лъчение, те елементарно попадат в клопката на техния сексапил. Но не за дълго. Не минава доста време и нежните наивници бързо схващат, че мъжът, в чийто плен са попаднали с лекост, в действителност въобще не е за тях. А повода е ясна – той просто е представител на една от тези категории, от които най-чистосърдечно и доброжелателно ви предлагаме да стоите далеко:

Клюкарът

Той е от тези господа, които обичат в най-подробни елементи да се хвалят пред приятелите си и описателно да им илюстрират всяка пикантна стъпка от любовния акт. Така че, благи дами, внимавайте. Ще го разпознаете по това, че е цапнат в устата и доста обича да се вре в непознатите работи.

Колекционерът

Спор няма! Мъжете, които се хвалят с броя дами, с които са правели секс, са откровени бройкаджии и колекционери. Ако усетите или чуете от неговата или нечия друга уста някои не изключително приятни за вас детайлности към неговия съкровен живот, бягайте от този мъж далеко. Вероятността и вие да се окажете едно от имената в дългия му лист със полови завоевания, е много огромна.

Нарцисът

На прима виста, той е обаятелен, харизматичен. Той е конте. Изжлежда постоянно съвършено. Ще го видите с прическа последна мода. С времето обаче ще разкриете същинската му същина, която ще ви отблъсне. Мъжът-нарцис знае всичко и за всички. Дори за вас – неговата половинка. Осмелите ли се да му споделите своя паника или колебание, той вместо да ви посъветва и/или изслуша, ще стартира да акцентира вашите дефекти, докарали ви до това положение. Чувства се по-висшестоящ от всички. Надменен е. Интересува се само и единствено от личната си ненаподобима персона. Не понася рецензия. Такъв човек желае и в случай че не получава мечтаното, заема позицията на жертва – единствено и единствено да реализира своето.

Натрапникът

Той е настойчив, нагъл и безпардонен. Колкото и да го отбягвате, толкоз повече провокирате интереса и жаждата му към вас. Вашето „ Не “ за него значи „ Да “ и той става още по-настойчив. Вашето противодействие му работи възбуждащо. Такъв вид мъже са действителна опасност да ви трансфорат в жертва на обезчестяване. Ако към този момент сте създали грешката да го вкарате в леглото си, той стартира да се държи към вас като към благосъстоятелност и плячка. Той не зачита правото ви на персонално пространство, потребността ви от независимост и правото ви на мнение.

Егоистът

Той е по този начин организиран, че мисли само и единствено за себе си. Не е от най-учтивите, а кавалерството му е безусловно непознато. Ако фамилията е гладно, той ще нахрани първо себе си, едвам тогава ще се сети, че би трябвало да намерения и за останалите членове. Често пъти подценява потребностите на половинката си за сметка на своите лични. В речника му персоналното местоимение „ аз “ доминира най-често.

Женомразецът

Възможно е той да не прави шумни отрицателни изявления по адрес на дамите, само че по един или по различен метод да показва полова дискриминация. Често пъти ще го разпознаете по неналичието му на почитание към представителките от нежния пол и честите недостатъци, които все ще откри във всяка една от тях. Лесно ще го разкодирате зад циничните му изречения от сорта на: " Стой надалеч от нея, в цикъл е ", „ Жена зад кормилото е като вманиачен с картечница ”, " Жени! ". Подобни примитивни сексистки изводи по всевъзможен метод се пробват да бележит превъзходството на мъжете над дамите. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР