Няма да гласуваме в зала за поста на БНБ, в

...
Няма да гласуваме в зала за поста на БНБ, в
Коментари Харесай

Румен Гечев: Обясни как БСП би постъпила за БНБ

Няма да гласуваме в зала за поста на Българска народна банка, в тази ситуация за кандидатурата на Любомир Каримански, защото не желаеме да взимаме страна в спора. Това съобщи депутатът Румен Гечев в студиото на Нова телевизия.

Няма да задълбочаваме раздора в обединението и да гласуваме кандидатурата на господин Каримански, отсече Гечев.

От друга страна Българска социалистическа партия нямат желание да предлагат човек за поста, защото са по-малкият сътрудник в обединението. " Ще забележим какво ще предложат нашите сътрудници. "

По думите на Гечев има два разновидността - в случай че не се избере гуверньор тази седмица, на поста ще остане още време актуалният началник на Централната банка Димитър Радев, само че теоретично е допустимо да бъде препоръчан и нов претендент, като втори вид.

Има всевъзможни провокации и рецесии, през които би трябвало да преведем страната, и обединението би трябвало да бъде постоянна. " Не можем да си позволим да внасяме спомагателен звук ", изясни Гечев и се разграничи от " свредела ", в който са се вкарали сътрудниците им.

Румен Гечев удостовери, че даже и Народното събрание да гласоподава военна помощ за Украйна, водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова няма да подпише за експорт на оръжие и ще излезе от ръководството, т.е. ще си подаде оставката. Това значи и Българска социалистическа партия да излезе от ръководството и обединението да се разпадне. Гечев прикани да се мисли рационално, никой да не вкарва страната както в братоубийствения спор в Източна Европа, по този начин и в тази тежка обстановка в предварителни избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР