Няма да гадая дали ще отида на балотаж. Това го

...
Няма да гадая дали ще отида на балотаж. Това го
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки разкри основните проблеми на столицата

Няма да предсказвам дали ще отида на балотаж. Това го вземат решение хората, съобщи в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия евродепутатът, зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация и претендент за кмет на София Ангел Джамбазки.

"Напомням на софиянци, че не избират единствено кмет, а и листа. Кметът взима решения дружно с общинските съветници в СОС ", сподели още той.

"Между мен и другите претенденти има основни разлики. Например една съществена - никой няма да отстрани циганските катуни. Те не смеят, тъй като против тях стоят БХК, фондации и организации, които поддържат беззаконието в София. Всичките ми съперници поддържат джендър пропагандата в София, гей парадите и намесата в фамилните работи. Защо си затваряме и очите за българите, които живеят към циганските махали. Тези хора живеят с заболявания, проституция и нечистотия ", добави Джамбазки.

"Кандидатите не знаят даже кои рейсове в кои елементи на София отиват. Те не знаят и кои обитаеми места са включени в Столична Община. Тези хора са наизустили едни думички ", разкри претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация.

"Първата точка в програмата ни за ръководство е ред и сигурност, продължава с паркирането и крайните квартали – "Младост ", "Люлин ", "Надежда " и "Овча купел ". На тези места би трябвало осветяване – това ни споделят жителите на тези квартали на срещи ", разкри той.

"Трябва ли да продължаваме да виждаме беззаконнието. Нормалният човек дупчи билет в рейса, ромите се качват не дупчат, а в случай че инспектор ги спре, те го бият. Искам ред ", разяснява Джамбазки.

"Сигурността, канализацията в регионите "Кремиковци ", "Нови Искър " и "Връбница " - част от несвършените неща в София ", съобщи претендентът за кмет на София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР