Няма да е церемония по връчването на Оскари, ако Лейди

...
Няма да е церемония по връчването на Оскари, ако Лейди
Коментари Харесай

С тениска, дънки и без грим - Лейди Гага спечели сърцата на всички по време на Оскарите


Няма да е гала по връчването на Оскари, в случай че Лейди Гага не е там! И не отвее главите на всички с прочувствено осъществяване.

Певицата и също толкоз добра актриса, се появи изненадващо на сцената на 95-тите награди Оскар тази неделя. Носителката на Оскар още веднъж бе номинирана в категория " Най-добра ария " за сингъла си  " Hold My Hand " от миналогодишния блокбъстър Top Gun: Maverick. 

До деня преди церемонията не бе доказано дали Лейди Гага ще участва на церемонията по връчването на премиите, защото сега е много заета със фотосите на втората част на " Жокера ", където ще влезе в ролята на обичаната му Харли Куин.

Лейди Гага въпреки всичко реши да изненада всички свои фенове с красиво осъществяване на песента  " Hold My Hand ". Звездата първо мина по аления килим (който тази година в действителност беше с цвят шампанско). Певицата беше облечена с черна рокля на Versace, а типът ѝ се допълваше от опушен черен грим и самоуверено алено червило.

 лейди гага Getty

Но за осъществяването си на сцената, Лейди Гага излезе със напълно друга визия - без грим, облечена с черна тениска, скъсани дънки и кецове. Звездата извърши акустична версия на песента.

 лейди гага Getty

" Навсякъде към нас има герои и то в най-неподозираните места ", сподели певицата преди осъществяването си. " Но може и да разберете, че имате силата да бъдете вашите лични герои, даже и в случай че се чувствате счупени от вътрешната страна. "

Вижте цялото осъществяване по-долу:

Lady Gaga’s performance of “Hold My Hand ” at the
— Lady Gaga Updates (@LGTourNews)
Звездата от Top Gun: Maverick, Том Круз, е споделял в свои изявленията за огромното въздействие, което музиката на Лейди Гага е оказала върху основаването на кино лентата.

" Музиката като че ли отвори целия филм. Тя е невероятна. Успя да открехне вратите към прочувствената вътрешност на лентата. Всичко като че ли си пасна. Нейната ария пасна идеално на кино лентата и на неговия темп. "

Вижте още фотоси от прочувствената и красива Лейди Гага на Оскарите:
 Емоционална и красива: вижте Лейди Гага на Оскарите  Емоционална и красива: вижте Лейди Гага на Оскарите  Емоционална и красива: вижте Лейди Гага на Оскарите  Емоционална и красива: вижте Лейди Гага на Оскарите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР