Няма да е необходимо потребителят да е влязъл в своя

...
Няма да е необходимо потребителят да е влязъл в своя
Коментари Харесай

Ще обновяваме приложенията за Android без логване в Google

Няма да е належащо потребителят да е влезнал в своя акаунт

Потребителите на Adnroid смарт телефони ще могат по-свободно да актуализират приложенията си от Гугъл Play (източник: CC0 Public Domain)

Наличието на Гугъл акаунт отваря необятно вратите към всевъзможни услуги и приложения, предоставяни от интернет компанията, изключително за потребителите на Android смарт телефони.

Ако потребителят обаче не е влезнал в своя Гугъл акаунт, достъпът до услугите и приложенията – от четене на е-поща до актуализации – е възпрепятстван. Скоро това ограничаване ще отпадне за някои функционалности, в частност достъпа и обновяването на приложения от онлайн каталога Гугъл Play.
още по тематиката
Гугъл заяви неотдавна, че възнамерява да смъкна ограничаването за зареждане на актуализации на към този момент конфигурираните приложения от онлайн магазина за консуматори, които не са влезнали в сметките си.

С други думи, даже в случай че по някаква причина потребителят на Android смарт телефон или таблет е излязъл от своя Гугъл акаунт, той ще резервира опцията за достъп и събаряне на актуализациите на едни или други приложения, без да вкарва логин и ключова дума.

Новата функционалност ще бъде внедрена от Гугъл в околните месеци. Най-вероятно компанията ще разгласи смяната по време на конференцията за разработчици Гугъл I/O при започване на май т.г., когато се чака да излезе и финалната версия Android Q.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР